Da li mogu naručiti putem telefona?
Putem telefonskog poziva možete naručivati radnim danima od 08:00h – 22:00h ,
i vikendom od 09:00h – 22:00h tel: 064 4040 254

Mogu li preuzeti poručene proizvode lično u Beogradu?
Mogućnost ličnog preuzimanja u Beogradu. (kontaktirate nas tel: 064 40 40 254 )

Dostava proizvoda?
Kada primimo Vašu porudžbinu proizvode šaljemo u najkraćem mogućem roku, sve poručene proizvode šaljemo brzom poštom Post express. Ukoliko ne budete kući u trenutku isporuke kurir će paket ostaviti u Vašoj pošti I možete preuzeti na šalteru uz ličnu kartu narednih 5 dana.

Koliko košta poštarina?
Cena poštarine (ptt) zavisi od težine i iznosa Vašeg paketa i potpuno je ista za bilo koje mesto u Srbiji, po važećem cenovniku brze pošte,

Da li je moguća isporuka van Srbije?
Za sada ne postoji mogućnost isporuke proizvoda van Srbije.

Poručeni artikal nije ispravan?
U slučaju kada artikal nije ispravan, molimo vas da nas u najkraćem mogućem roku kontaktirate na tel: 064 40 40 254 Pre nego što to učinite detaljno pregledajte sadržaj paketa i proverite da li su u pitanju fizička oštećenja ili je u pitanju neki drugi kvar. Svi artikli koji se prodaju preko sajta “Igračke Za Mališane” su novi, u originalnom pakovanju i podležu garanciji. Takve artikle ćemo zameniti ili izvršiti povraćaj novca u zavisnosti od Vaše odluke. Ukoliko je oštećenje nastalo neadekvatnim rukovanjem koje je u suprotnosti sa pravilima navedenim na pakovanju artikla Igračke Za Mališane ne snosi nikakvu odgovornost i nismo u obavezi da zamenimo ili izvršimo novčanu nadoknadu artikla.

ŽELIM DA OBRADUJEM NEKOG I POŠALJEM MU POKLON NA KUĆNU ADRESU. DA LI JE TO MOGUĆE, I NA KOJI NAČIN?
Dovoljno je da izaberete željeni proizvod, izvršite plaćanje i mi šaljemo na adresu koju želite da pošaljete poklon.