Kako urediti dečiju sobu u potkrovlju

posted in: Blog | 0

 

Deca vole sobe u potkrovlju, još ako su opremljene u skladu sa njihovim potrebama i željama, zadovoljstvo boravkom u sobi neće izostati. Uredite vaše potkrovlje i napravite dečiju sobu, nemojte da ova prostorija bude neiskorišćena. 

 

Uložite malo truda i vaše potkrovlje će biti mali raj za vašeg mališana i njegova nova soba.
Potkrovlja su obično mesta koja su prostrana, što će biti pun pogodak kada je upitanju dečije kretanje koje uvek traži što veći prostor i slobodu. Ovde vaše dete može stvoriti svoj svet pun čarolije i mašte, jer ovaj deo je izolovan od drugih delova kuće pa pravljenje i građenje raznih šatora, kućica i igranje bučnih igara neće nikome zasmetati. Dodatnu čaroliju će pružiti nakrivljeni zidovi i prozori sobe koji će deci biti veoma zanimljivi i nedokučivi. Ovakva soba u dečijoj prspektivi biće kao poklon koji je doplovio iz njegove mašte. Naravno moramo dosta obratiti pažnju na bezbednost, jer ipak se podkrovlje nalazi na vrhu kuce pa bi sve terase i stepenice trebalo obezbediti za sigurno korišćenje.

 

 

 

Više mesta i urednija soba vašeg mališana, biće za samo nekoliko minuta. Samo je potrebno da obezbedite mesto na kojem će stajati Autobus / Deciji tabure sa korpom za odlaganje igracaka. Klinci mogu sami da uzimaju igračke iz kutije. Autobus / Deciji tabure može se uklopiti u bilo kakavoj dečijoj sobi. Vašem mališanu će biti dosta lakše dok posprema sobu. Možete uzeti u različitim bojama, tako da u jednoj budu kocke u drugoj lutke itd. Lakše ćete se snalaziti i vi i deca. Vi se odlučite koja najbolje ide uz sobu vašeg deteta.

 

 

 

Vreme poklona a u sobi vašeg deteta nešto nedostaje! Ovo je idealan poklon za vašeg mališana i njegovu sobu. Prava dečija kućica/šator, kućica koja će ulepšati sobu vašeg klinca. Zanimljiva i neobična, biće pravi dekor koji će upodpuniti izgled dečije sobe. Svakom detetu će ovakva kućica privući pažnju.

 

 

 

 

Pročitajte još:
Pametna kupovina po uzrastu deteta Preporučujemo igračke za decu po uzrastima
* Društvene igre mogu biti izvor zabave za celu porodicu
* Ne secite krila majci!
*Kako urediti dečiju sobu u potkrovlju
* 5 načina da pustite decu da vam pomognu u kuhinji, a da ne naprave haos
* Šta treba da ponesem kada krenem u porodilište?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.